Default welcome msg!

0 vare(r) - 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

 

 

Gratis jagttegn...

 ... kan vi ikke give dig, men du kan erhverve jagttegnet MEGET billigt hos os.  

Start:

  • Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 19.00 i mødelokalet hos MB Jagt & Fiskeri, Hobro. Kurset forløber over ca. to undervisningsaftener om måneden + 3 dage på skydebane i marts måned - i alt 45 timer. Undervisere: Bjarne Jensen og Carina Hesselager.

Du betaler selv: Undervisning koster 2.000,- kr. Dette er inklusiv undervisningsmateriale, skydebane og den frivillige jagtprøve. Det er ekslusivt gebyr til jagtprøven.

Undervisere: Ved henvendelse til jagttegnsadministrationen på jagttegn@nst.dk eller tlf. 72542424 mellem 9.00 og 12.00 kan det bekræftes, at Bjarne Jensen og Carina Hesselager er godkendt jagttegnskursuslærere.

 

Max 40 deltagere pr. hold! Tilmelding hos MB Jagt - Fiskeri - Fritid.

Der er KUN 4 pladser tilbage pr. 21/8-2017! Ring eller kom forbi butikken og bliv skrevet op... 

  

Fluebindingskursus

 

Vi afholder fluebindingskursus hver vinter! Mød op og lær en masse, mens der bliver snakket en masse om fiskeri. 

Opstart: Tirsdag d. 25.10.2016 kl. 18.30 i mødelokalet hos MB Jagt - Fiskeri - Fritid. Herefter er der kursus tirsdag i ulige uger. 

Pris: Du betaler kun for de materialer, der bruges i forbindelse med kurset. Prisen vil typisk ligge på 20-30,- kr. pr. gang. 

Indhold: Vi gennemgår bindingen af flere forskellige slags fluer igennem sæsonen. Vi er modtagelige overfor dine ønsker, hvis der en bestemt type flue, du godt kunne tænke dig, vi skal lære at binde.

 

 

Trofæopmåling onsdag den 22. november kl. 14 - 21

Traditionen tro afholder vi igen i år efterårs trofæopmåling. Det sker onsdag den 22. november fra kl. 14 til 21 i vores nye konference lokale på 1. sal i butikken, Erhvervsparken 11, 9500 Hobro. Opmåler er Fritz Heje Hansen fra Danmarks Jægerforbund.

 

Tilmelding (1 pr. trofæ) foretages på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside og findes på forsiden under Kurser og arrangementer/Øvrige.
Tilmelding HER (trofæopmålinger er ikke lagt op endnu i juli måned, men kommer efter sommerferien).
Tilmeldingen skal være foretaget senest 3 dage inden opmålingsdatoen, herefter vil trofæet blive registreret og hører man intet, møder man op på det ønskede tidspunkt. Gebyr for opmålingen er kr. 100,- pr. trofæ for medlemmer og kr. 200,- pr. trofæ for ikke-medlemmer, som kan indbetales i forbindelse med tilmeldingen, eller betales kontant på selve dagen.

Ønsker man at komme med trofæer uden forhåndstilmelding, kan dette kun ske efter nærmere aftale og i begrænset omfang, såfremt der er plads. Dette kan man forhøre sig om på opmålingsdagene fra kl. 13 – 20 ved at kontakte Jægerforbundets trofætelefon på 40 56 42 00. Henvendelse udenfor dette tidsrum skal ske på 88 88 75 00.

Alle trofæer, der er nedlagt i Europa, og som har været nedlagt mindst 3 måneder før opmålingstidspunktet kan opmåles. Der foretages ikke forhåndsopmåling af trofæer som ikke overholder 3 måneders grænsen. Det skal endvidere bemærkes, at trofæer af de arter, hvor vægten indgår i opmålingen, ikke må være skuldermonteret og ej heller pålimet pladen, eller med pålimede fremmedlegemer i kraniet. Det samme gælder for tænder.

Da der er indført nye regler for afsavning af trofæer vil vi stærkt anbefale at man kommer med trofæet med helt kranie uden underkæbe, da fradraget så vil være de obligatoriske 90 gram. Er trofæet afsavet, vil der som minimum blive trukket 65 gram, med mindre afsavningen er som illustreret her under.

Korrekt afsavning til trofæopmåling