Default welcome msg!

0 vare(r) - 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Fuldtids bøssemager hos MB Jagt i Hobro

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vi har ansat Michael Høgh som bøssemager på fuld tid i butikken pr. 17. juli 2017.

Michael er oprindelig uddannet lastvognsmekaniker ved Forsvaret, men har siden arbejdet som maskinprogrammør hos B&O i 13 år, hvorefter han valgte at gå i lære som bøssemager hos Våbensmeden i Hedehusene. Michael blev udlært bøssemager i 2015 og fik, som den første nogensinde, karakteren 12 i alle eksamens fag, hvilket han blev indstillet til en guldmedalje for.

Michael har haft jagttegn siden 1979 og interesserer sig særligt for riffel- og fasanjagt. På ønskelisten står dog en tur til Afrika, for at skyde nogle af de traditionelle afrikanske dyr. Tiden har ikke været til en jagthund endnu, men Michael er ikke i tvivl om, at han skal have en labrador.

Her ser du priserne på nogle af de opgaver, som Michael laver i våbenværkstedet. Han kan lave mange flere ting end disse, så har du nogel specielle ønsker, så kom forbi med dit våben og få en snak om det er muligt og hvad det i givet fald vil koste.

Du kan træffe vores bøssemager i butikkens åbningstid mandag til fredag kl. 9:30 - 17:30.

 

 Priser bøssemagerarbejdeBøssemager hos MB jagt i Hobro